title

Rioolservice 

Riool reiniging of ontstopping?

Riotec verzorgt rioolreiniging en ontstoppingen voor binnen en buiten. Allereerst voeren wij met u een gesprek betreft uw klacht en gaan wij hierna te werk om de storing te verhelpen en/of voor u een diagnose te stellen.

De werkzaamheden worden uitgevoerd met professionele werkmaterialen waaronder onze water-hogedrukmachines en veermachines met zijn diverse ontstopping tools. Andere ontstoppingen worden ook wel uitgevoerd met onze mobiele servicewagen, deze zorgt voor reiniging met water 60 ltr/min. en met een aangepaste hogedruk tot max. 200 bar. Om grote verstoppingen te verhelpen ontstoppen en reinigen wij de afvoeren door middel van roterende spuitkopen.

Riool camera-inspectie

Na de ontstopping of rioolreiniging is het mogelijk om de afvoerleidingen te laten inspecteren. Het geeft u vertrouwen en zekerheid zodat u weet waar u aan toe bent. Buizen van Ø 32mm tot Ø 300 millimeter bekijken wij van binnenuit met een mobiele camera systeem. Hiervoor vragen wij een toeslag vergoeding.

Herstel, vervanging of aanleg van afvoeren en riolering

Blijkt er na afloop van de rioolreiniging en camera inspectie, dat delen van de riolering aan vervanging toe zijn? In bijna alle gevallen kunnen wij direct beginnen met repareren of vervangen. Voor riool aanleg of vervanging kunt u een afspraak maken zodat wij bij u langs komen voor het uitbrengen van een offerte.

Riool detectie van riolering aansluiting en controleputten.

Met behulp van een Trace-zender op de hogedrukslang en/of op de camera, zien wij boven de grond precies hoe de riolering loopt en waar een verstopping zit, dit noemen wij riooldetectie. Dat scheelt veel onnodig graafwerk. Wij werken altijd snel en efficiënt.

Afvoer ontstoppen?

De vakmensen van Riotec weten als geen ander hoe zij een afvoer moeten ontstoppen mits dit technisch toelaat. Riotec heeft zich volledig gespecialiseerd in rioleringswerk. Naast het ontstoppen van uw afvoer verzorgen wij ook inspecties en reparaties. Zo heeft u maar één adres nodig voor al uw rioleringswerkzaamheden. Wel zo handig!

Spoed

Voor noodgevallen staan wij 24 uur per dag en zeven dagen per week voor u klaar. In andere gevallen proberen wij binnen 24 uur de afvoer te ontstoppen en eventuele overige werkzaamheden te verzorgen. Bij spoed 024 – 345 31 94 of stuur een mail met uw gegevens naar info@riotec.nl

In veel gevallen kan een verstopping een direct gevolg zijn van een defect aan de afvoer. Mocht tijdens of na het ontstoppen blijken dat reparatiewerkzaamheden nodig zijn, dan stellen wij u hiervan op de hoogte. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden.