title

Specialisaties

 

Rookdetectie

 

Hinderlijke rioollucht

Vaatwasmachines en wasmachines zijn de grote boosdoeners indien de afvoer is dichtgeslibd met vet- en zeepresten. Het maakt niet uit of u gebruikt maakt van vloeibaar wasmiddel, tabletten of zeeppoeder er zullen altijd vet- en zeepresten door de afvooer gespoeld worden.  Riotec beschikt over een mobiel compact nevelapparaat, waardoor wij in staat zijn om gemakkelijk, zonder breekwerk en tijdverlies de eventuele luchtlekkage zichtbaar te maken.

Meer weten ? Klik hier!

Boomwortel frezen

 

Frezen leidingen

Borrelende geluiden zijn vaak een waarschuwing voor een aankomende verstopping, doordat het riool al gedeeltelijk dichtgeslibd is wordt er bij het lozen van afvalwater lucht verplaatst wat zorgt voor borrelende geluiden, vaak ook samen met stank. Voor het ontstoppen van kleinere afvoeren zoals de keukenafvoer of doucheafvoer beschikken wij over diverse electrische veermachines. Deze veermachines zijn in staat om van kleine tot grotere afvoeren met meerdere bochten de verstopping te verhelpen.

Meer weten? Klik hier!

Rioolreiniging

 

Hogedrukreiniging / Rioolreiniging?

Elke klus vraagt om specifieke apparatuur. Het ontstoppen en reinigen van uw riolering of afvoer buitenshuis doen wij met behulp van aangepaste hogedruk reiniging. Om rioolreiniging te kunnen uitvoeren hebben wij wel een ingang nodig. Dat doen wij vaak door de controleput op te graven of de riolering via een ontstoppingsstuk.

Meer weten? Klik hier!

Riool camera-inspectie

 

Inspecteren riolering?

Bij riool problemen hoeft u uw vloer binnenhuis niet open te breken dankzij de camera inspectie kunnen wij dat van buitenaf in het riool inspecteren. Wij hebben geavanceerde videoapparatuur voor een grondig camera inspectie van uw riool. Voor de riool camera inspectie vragen een toeslag.

Meer weten ? Klik hier!